resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 10080
    iyi başlayıp sonrasında oldukça kötü bitirmiş olan eski galatasaray başkanı. fatih hoca ile başlayan kısa süreli rüya dönemi yanlış kararlar yüzünden heba olmuştu hepimizin hatırlayacağı üzere. bakın o takım iki sene üst üste şampiyon oldu, sonrasında ikinci olup fb'nin cezası ile tekrar şampiyonlar ligi gruplarına kaldı.

    o takım üç kere üst üste şampiyonlar ligi gruplarında oynadı ve ikisinde gruplardan çıktı. bu senaryoda kulübün maddi olarak daha iyiye gitmesini beklersiniz değil mi? aksine her geçen sezon daha kötüye gitti kulüp. çünkü düzgün yatırımlar yapılmadı, elden çıkarılması gereken oyunculara yüklü kontratlar verildi.

    günün sonunda o kulüp veysel sarı, tarık çamdal, jem karacan, salih dursun, burdisso, hajrovic'ler ile oynamak zorunda kaldı. dursun özbek yönetimi de işleri düzeltmek yerine daha da batırınca kulüp duraklama dönemine girdi. teknik direktörlerde bir istikrar yakalanamadı.

    o dönem işler her sezon kötüye gittiği için uefa'dan cezalar aldık. yani aslında bu yaşananlardan "şampiyonlar ligine katılırız, ekonomik olarak toparlanırız" laflarının da pek doğru olmadığını görmüş olduk. ülke futbolunda yönetim kafası değişmediği sürece isterseniz on kere şampiyonlar ligine katılın yine de düzelemezsiniz.

    yapılan yatırımlar düşünülmeden, kısa vadeli başarılar için yapılırsa bu kulüpler hiçbir zaman beli doğrultamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın