• 33915
    23/24 sezonu, potansiyel bakimdan kulup tarihinin en görkemli ve seyir zevki yuksek zamanlarina gebe. yakindan bakarsak bizi bekleyen iyi/kötü seyler ve kurtulacagimiz bir takim bakis acilari var.

    ıyi seyler; oyun akli, ozguven artisi, pas kalitesi, hizli verilen tercihin basari orani ve kadro derinligi. butun bunlarin sebep olacagi kacinilmaz sey ise icardinin topla daha cok bulusup, takimi kar topu etkisiyle daha da nirvanaya ulastiracak olmasidir. bu digerleri icin hem adaptasyona, gelisme ve kisisel hedefleri icin takima katki saglayacaklari iyi bir seruven olacaktir. bunlarin da neticesinde elde edecegimiz kapitali degerlendirecek harika bir kalbe ve beyine sahip erden timur var, otesini tahmin etmek zor ama olasi tablo daha da iyi olacaktir.

    kötü seylere gelirsek; galatasaray a karsi oynanacak olan kagit oyunlari, dogranmalar ve turk futbolunu ileriye tasimak yerine, tasiyani asagi cekip ayni seviyeye ancak oyle ulasabilen amator kotulukler salyalariyla saldiracaktir. bu noktada ruzgarin yonune dogru esen yanginci taraftarin guzel sarayi yakmamasi lazim. bir anlik belirsiz durumlarla erden timura, okan hocaya veya futbolculara yapilan yanginlara reflex gostermemiz gerekiyor. bunlarin neticesi takim icin olumsuzluklara, okan hocanin kararsizlikla hata yapmalarina veya yonetimde saglanan dogru mayanin bozulmasina vesile olabilir.( bunlarin hic birinin yasanmayacagina cani gonulden inaniyorum)

    kurtulacagimiz kotu seyler belli; evlatcilik yuzunden vasat sevicilikle ve savunuculuk basta olmak uzere tahammulunu 16-21 yas arasinda katki vermeye, umut vermeye acik cocuklarimizin bizim seruvenlerimize dahil olmamizi kabullenmemiz olacaktir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın