• 33911
    2023-2024 sezonunda tavanı çok yüksek olan takım.

    icardi geçen sene bir kaç ay içinde form tuttu ve hepimizi kendine aşık etti. elimizde şu anda abartısız dünyanın en iyi santraforlarından biri var.

    hakim ziyech, bir dönem avrupa futboluna damga vurmuş, chelsea gibi kaliteli futbolcu öğütme merkezinde kenara itilmiş ama dünya kupasında fas milli takıma ili harikalar yaratmış müthiş bir oyun kurucu kanat oyuncusu. form tutarsa gerçekten takıma seviye atlatır.

    wilfried daha, top cambazı, 5 yıldız weak foot, 5 yıldız skill ile fifa serilerinin oynaması en keyifli oyuncularından. yıllardır premier ligde fark yaratan dribblingci, top tekniği üst düzey bir kanat oyuncusu. hepimiz onu sahada göreceğimiz için heyecanlanıyoruz.

    tanguy ndombele, bence lyon günlerini yakaladığı takdirde icardi'den sonra taraftarın sevgilisi olacaktır. ndiaye'nin topu alıp gittiğinde taraftarın nasıl heyecanlandığını çok iyi hatırlıyorum, bizim tribünler çok seviyor top sürebilen adamı ve yıllardır hasretiz. zaten onlarca analiz yapıldı, vaadettikleri çok heyecan verici.

    daha takımımızda bir sürü yıldız, yetenekli oyuncular var. işin hamallığını yapan torreira var, yerli yıldızımız kerem var, kalemizde muslera var.. var oğlu var. ama yeni aldığımız oyuncuların istenilen performansa ulaşmaları halinde gerçekten inanılmaz bir takım olacağımızı düşünüyorum. yani yukarıda saydığım 4lünün aynı anda iyi performans vermesiyle muhtemelen uzay takım oluruz. umarım okan hocanın liderliğinde keyifli anlar yaşatırlar bize.
App Store'dan indirin Google Play'den alın