• 2549
    teknik olarak bakarsak sahada hiç bir şey yok. sadece bu donem değil hiç bir zaman bir sistem dahilinde oynayan, ne oynadığını bilen bir milli takım görmedim.

    bugünkü kadro ise tamamen sirk gösterisi sunuyor. sanki dünyanın dort bir yanından oyuncular getirilmiş ve birbirini ilk defa görüyor gibi bir takım var. her oyuncu kulüp takımında oynadığı taktiği oynamaya çalışıyor ve ortaya karman corman bir oyun çıkıyor. misal kerem önde pres yaparken arkasındaki oyuncular alan kapatmak, prese katkı vermek yerine bön bön bakıyor. yahut cengiz dzeko'ya sisirir gibi ezbere orta keserken bazen ceza sahasında oyuncumuz bile olmuyor. hakan desen sağında barella solunda brozovic varmış da onlar oyun kuracakmis gibi miy miy sağa sola pas veriyor. orkun offline. stoperler iska geçmekten yorulmuyor. zeki desen şener ozbayrakli'dan hiç bir farkını göremiyorum. forvet zaten yok.

    saha içinde oyuna, skora isyan eden yok. bayrağı alıp liderlik ediyim diyen de yok. anca maç sonu röportaja merih, hakan vs. çıkar şov yapar. maç içinde eli belinde yürüyen adamın maç sonu şovu anca safları kandırır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın