• 33891
    bu konu ile ilgili sayfalarca yazdım, tablolar çıkardım. o sebeple galatasaray'ın gelirleri başlığında ayrıca da işleyeceğim.
    tek tek özel mesaj atmaktansa genele ufak bir bilgilendirme olarak yazmakta fayda var.

    galatasaray futbol takımı geleneksel şampiyonlar ligi bütçesi ile takım kurup, ertesi sezonlar tasarruf sezonları kısır döngüsündeki diğer süper lig takımlarından ayrışmak üzere.

    aslında seneye katılınması bile tamamen zincirleri kırmamıza yeterli gelecektir. dün gsstore.org başlığına yazdığım mesajın daha anlamlı hale gelmesi için şunu ifade edeyim:
    levent yaz bu sene 2milyar ₺ üstünde ciro bekliyor. bakın bu kadar verimsiz, istediğimizi alamıyoruz diye şikayet ettiğimiz bir sezon. ve sanırım favök sonrası %34 bırakıyor. ha sonrası olsun olsun %20 bıraksın. (400m₺ kılçıksız kâr)

    (tahminen %25- 30 arasıdır ama bilanço görmeden konuşamam, bilanço görsem dahi müşavirleriyle oturmadan konuşamam. bilen bilir mizan istatistik gibidir. *)

    kalem kalem yazdığım, karşılaştırma yaptığım gelirler var. gayrimenkulu hesaba bile katmadım üstelik, orayı fon için ayrı bir getiri kaynağı olarak değerlendirdim.

    genel refleksimiz çok açılırsak, sonra yönetimsel ve başarı istikrarsızlığı sebebiyle bel doğrultmamızın zor olduğu şeklinde. doğru bir refleks, geçmişe göre. ama şu anda çizilen yol ve vizyon ile 1 dönem daha aynı yönetim istikrarlı olarak ilerlesin, gerekli temeller atılsın.

    nereden nereye geldiğimiz çok net belli olacak. şu an galatasaray'ın istikrara ihtiyacı var. ve tüm katkı verenler çok değerli. erden timur'da güzel fikirlerle, yönetimle beraber harika hamlelere imza attı.

    sadece bizim için değil avrupa'daki tüm futbolseverler için heyecan verici bir kadro kurulmuştur.

    bakın çok ilginç gelir kalemlerimiz olacak, ea sports'tan , fm'e belki daha önce almadığımız "gaming market pool" değerlerine ulaşacağız. yazmak istemiyorum dediklerimden birisi bu.(yaratıcı gelir kaynakları arasında)

    merakla ve ilgiyle izleyeceğimiz bir takım var. değerini bilip keyfinin çıkarılması gereken.

    senelerce (son 20 yılın çoğunda) takımda forvet var defans yok, defans var forvet yok. orta saha var kanat yok diye diye yıllarımız geçti. 2000/1995öncesi doğan renktaşlarımız bilir. yahu kadroya yazacak doğru dürüst 3-4 as gerisi rotasyon seviyesinde oyunculara biz ne kadrolara karşı mücadele ettik. o sebeple özellikle 2001- 2011 arası alınan şampiyonluklar çok değerlidir.

    yıllarca eziyet çektikten sonra arkaya yaslanıp, kemerleri bağlamamızı gerektiren takımımızdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın