• 33870
    öncelikle 23-24 sezonuna oyun olarak çok iyi başlamamış olsa da potansiyeli açısından inanılmaz heyecan veren bir takımdır.

    hiç kimseyi almadığımız durumda bile rashica hariç şampiyon kadroyu koruduk. (zaniolo şampiyonlukta kasımpaşa maçı dışında as rolü oynamadı hiç) bu kadro ligi yine şampiyon bitirebilir ve ucl'de gruplara kalabilir ki kaldı da zaten.

    fakat tüm bunlara rağmen fm'de bile geçiremeyeceğimiz bir transfer dönemi geçirdik:

    - angelino
    - ziyech
    - zaha
    - ndombele
    - d. sanchez
    - tete
    - bakambu

    bakın bu oyuncular prime dönemlerinin çeyreğini oynarlarsa galatasaray lig'de şampiyon olmayı geçtim ucl'de gruptan çıkmayı zorlarlar. özellikle zaha, ziyech ve ndombele sahaya ne kadar hazır olarak çıkarlarsa ne kadar verimli olurlarsa takım o kadar ileri gidecektir avrupa'da...

    bir teşekkür de taraftara... son günde vecino'yu veto etmeleri şahane bir hareketti. ha, acaba vecino alınsa da ndombele alınacak mıydı acaba, emin değilim ama galatasaray taraftarının yerinde tepkisi ve de yönetimin de taraftara saygı göstermesi çok güzel bir birliktelikti.

    son olarak yeni galatasaray'ın daha yüzde 10'unu sahaya koymamış olmamıza rağmen hem ucl'de gruplara kalmış olmamız hem de lig'de trabzon derbisi galibiyeti dahil sadece iki puanlık kayıpla devam ediyor olmamız da mükemmel.

    adettendir kadrom:

    nando
    boey nelsson sanchez angelino
    toreirra ndombele
    tete ziyech zaha
    icardi

    kerem aktürkoğlu, kerem demirbay, abdülkerim, kazım can, sergio, barış alper, bakambu, halil vb. yıldızlarımız da sık sık kadroya girer özellikle ligde ilk 11 çıkarlar...

    çok güzel bir yıl olacak çoook...
App Store'dan indirin Google Play'den alın