• 112
    bence gayet dengeli maaş dağıtımlarımız. sadece boey, nelsson ve kerem için farklılık olabilir ama onda da zaten boey ile nelsson'un satılma durumu var. adamlar gitmek için can atıyor. beğenmeyen de kariyerine paris tottenham filan ekleseymiş. bir de şunu da anlamıyorum. taraftar nezdinde de bu kabul ediliyor ya çıldırıyorum. adam kötü oynar hatta hiç oynamaz 2 milyon 3 milyon euroyu çatır çutur yer. indirim filan talep edemezsin, zaten sözleşmesini yapmıştır sonuçta. taraftarca ''kulüp imzalamasaymış. hakkı tabi alacak, hakkettik.'' denir. (ki evet öyle bence de.) ama yine taraftar başka bir oyuncu için iyi oynuyorsa ''ya şu topçumuza zam yapılmalı kırılacak.'' der. kardeşim sözleşme de maşallah hep oyuncudan yana. taraftar da böyle yapınca kulüplerin yaşama şansı zorlaşıyor. benle anlaşmışsın 1 milyon euro'ya bir yıl oynayıp hemen zam istiyorsun. yok öyle dünya.

    torreira için maaşı sorun yapıyor söylentileri çıkardılar da mevkisinde kimden az alıyor çözemedim. hepi topu 250-300 bin euro filan az alıyordur mevkidaşlarından.

    burada maaş olarak sizi dengesizliğe sürükleyecek şey, ilk 13 14 futbolcunuz dışındaki bir futbolcuya 2 milyon 3 milyon euro ödemektir. yabancılardan bence hepsinden dönüşümlü yararlanılması gerek bu sene. dubois gidecek sanırım. eldeki tüm yabancılar doğru şekilde ihtiyaç duyduğumuz ve ihtiyaç duydukları ölçüde oynatılmalılar. (kondisyon için futbolcuların da ihtiyacı var haliyle oynamaya. ve bazen özgüven için.)
App Store'dan indirin Google Play'den alın