• 110
    şampiyonlar ligi'nde olacağımız 23-24 sezonunda artması normal olan yük, fakat bir dengeleme ister. hangi sektörde olursa olsun katkı/önem derecesi eşit çalışanlar arasında bu kadar maaş farkı sorun yaratır.

    boey ve kerem aktürkoğlu için iyileştirme yapılmazsa haksızlık. boey'nin sezon sonu ayrılma ihtimali yüksek bana kalırsa, ama iyileştirme yapılmalı. bir seneyi aşkındır yedek bıraktığı dubois'nın 4'te 1'i maaş alması kabul edilir değil. kerem aktürkoğlu'na ise net bir zam gerekiyor. eleştirin, beğenmeyin saygı duyarım, ama kerem 11 oyuncusu olarak 3. sezonunu yaşıyor ve yaptığı katkı yabana atılacak cinsten değil. öyle ya da böyle bayrak adam olmaya doğru gidiyor.

    barış ve abdülkerim'e şu an değil ama euro kurunun sene içindeki hareketine göre ufak bir güzellik gerekebilir. nelsson yüksek ihtimal devre arası, olmazsa neredeyse kesin olarak sezon sonu yolcu edileceği için yeni kontrat vermeyiz muhtemelen. kalacaksa dahi maaşı çok kötü değil.

    geri kalan eski oyuncularımızın kontratları normal. değindiğim iyileştirmelerin maaş bütçesine yıllık ekstra yükü net tutar olarak 2 milyon'u aşmaz. sezon içinde ayrılacak-kalacak oyuncular gözetilerek bu iyileştirmeler yapılmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın