• 33858
    3'lü orta saha varyasyonuna dönmesini en doğru hamle olarak gördüğüm takım.

    mertens çok kaliteli bir isim ama mart ayından beridir eski halinin yarısını dahi veremiyor. orta sahaya kadar gelip pas istasyonu olma işini icardi yapar hale geldi.

    torreira, ndombele ikilisi yanına kerem demirbay ya da sergio eklenirse daha ne yaptığını bilen, topun kıymetini bilen, defansif zaafiyetlerini azaltmış ve tehlikeli bir takım hâline dönüşürüz gibime geliyor. hem böylece sergio ve kerem asıl işlerine odaklanmış olur. kerem demirbay'ın son antep maçında ceza sahasına yaptığı salvoları gördük. arkası sağlam iken fakir ilkay gündoğan'ı yapabiliriz.

    ziyech'i sağa, zaha'yı sola koyar önlerine icardi'yi atar keyfime bakarım. alternatifleri yıldızımız kerem aktürkoğlu ve ne vereceği belli olan barış alper ile tete. hücumda sıkıntı yok çok şükür.

    defans 4'lüsü gayet sağlam; nelsson apo ikilisine çok iyi bir altarnatif olan sanchez geldi. direkt de oynar, kaliteyi yükseltir.

    tek temennim ( belki de orta sahasızlıktan kırıldık diye alabileceğimiz kadar alalım moduna girmişimdir) ortaya defansif yönü sağlam, güçlü ve uzun birinin ekstradan alınması. 8 numara için sergio, kerem ve ndombele var. kerem ve sergio yerine daha iyisi olabilirdi ama sağlık olsun. oynadıkça alışacaklar, rolleri değişecek ve belki de hah tamam diyeceğiz.

    defans kısmına atletik biri şarttı ama topu oyuna iyi sokan birine olan ihtiyacımız da yadsınamazdı. e bu durumda tandemi değiştirmiş olacaktık ki bu da çok riskli.

    onu bunu bilmem de zaha, ziyech ve ndombele gibi potansiyelleri inanılmaz boyutta olan 3 oyuncu geldi. zaha zaten hâlâ üst klasmanda ama ziyech ve ndombele çok değil 3 sene önceki hallerine dönsünler görün bakın ne hale gelmiş olacağız... bu da öncelikle topçuların, sonra da okan hocanın elinde. allah'ın izniyle bu sezonki takımın tavan ihtimali çok yüksek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın