• 9535
    türkiye'de takımı üzerinde en büyük etkiye sahip olan taraftardır. galatasaray taraftarı hiçbir yöneticiye ve hiçbir oluşuma biat etmez, yanlışa yanlış, doğruya doğru der. "geçen ay şöyle doğru bir iş yapıldı o yüzden yanlış bir iş yapılma hakkı var" diye düşünmez. yapılan her iş doğru olmak zorundadır.

    3 aydır "icardi benzeri" bir orta saha diye taraftarı beklentiye sokan biz değiliz, yönetim. "tielemans'a come to galatasaray işine başlayalım" diyip sonra şaka yapmıştım diyen, paredes'i, fred'i, guendouzi'yi ve daha birsürü oyuncuyu tercih nedeniyle istemeyen biz değiliz, yönetim. galatasaray taraftarını beklentiye sokup sonra vecino'yu beğenmedi diye şımarık diyemezsiniz, hakkınız yok!

    galatasaray taraftarının yüzde doksan beşi emil breivik ve ounahi transferleri yapılsa dahi çok mutlu olurdu. hem beklentiyi yükseltip hem de kimseyi beğenmiyor diye taraftarı suçlayamazsınız, kendinize gelin.

    büyük galatasaray taraftarı skandal bir transferin önüne geçmiştir. bir gecede 250 bin tweet atarak lazio'nun 5. seçeneği olan 32 yaşındaki vecino'ya 11 milyon euro bağlamamızı engellemiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın