• 9532
    aylardır orta sahada transfer ihtiyacımız belliydi. hatta şöyle başlayayım. sezon bitmeden birkaç ay önce yapılması gerekenler en azından öncelik sırasına göre belliydi değil mi? bakın sayıyorum:

    1-) icardi'nin bir şekilde yeniden takıma katılması. yakalanılan inanılmaz ten uyumu ve icardi'nin gerçekten başarılı olması sebebiyle ya yeniden kiralama ya da bonservisiyle takıma katma.

    2-) mertens ve oliveira'nın düşen performansları sebebiyle öncelikli olarak 8 numara olmak üzere orta saha transferleri.

    3-) sol bek. çok net zaten, detaylandırmıyorum.

    4-) nelsson ve boey'in eğer yapılabiliyorsa takımda tutulması.

    başka şeyler de vardı tabii ama aylar öncesinden aklımızdakiler bunlardı.

    icardi takıma kazandırıldı eyvallah. nelsson ve boey de tutuldu tamam, her ne kadar nelsson'dan emin olmasam da. sol bek de alındı güzel, iyi çıkar kötü çıkar bilemeyiz ismi bilinen gerçek bir sol bek alındı.

    be kardeşim bunları yapabilmişken, bunlar arasında belki etkisi en yüksek olacak olan orta saha transferlerini tamamlamak yerine neden zaha'sından tete'sine kanat transferleri yapıyorsun? orta sahan kevgire döndükten sonra kanadına prime ronaldo'yu koysan ne değişecek? şampiyonlar ligi için kanat transferi yapıyoruz orta saha yürüyerek geçilebiliyor böyle planlama mı olur?

    şimdi galatasaray taraftarı kimseyi beğenmiyor, beklentiyi çok yükseltti deniyor da yükselten taraftar değil ki? doğrudan yönetimden gelmese de bu taraftara bazı isimler aracılığıyla sürekli şu pompalandı: orta sahaya icardi seviyesinde isimler alınacak. orta saha için öyle birini alacağız ki, sırf onu almak için 40 gündür bizi bekleyen var. bunlara ek olarak yine bir sürü söylenti. çıkıp yalanlandı mı? çıkıp dendi mi sükseli bir transfer peşinde değiliz, rotasyon amaçlı bakınıyoruz diye?

    çok fazla hata var burada. ya orta sahandaki isimleri elinde tutar, maksimum 1 tane daha oyuncu alırsın oyun tipine göre. ya da daha iyilerini almak için eldekileri gönderirsin takıma seviye atlatırsın. biz hem eldekileri gönderiyoruz hem de hiçbir fark yaratmayacak başkalarını getiriyoruz. olm elimizde tanıdığımız bildiğimiz, iyi kötü 6/10, 7/10'luk adamlar var zaten. maksimumu 7,5/10 olacak adam için neden riske giriyoruz ve bunun için neden son günü bekliyoruz? kimsenin adını bilmediği bir adam için, 4 milyon euro'luk bir adam için galatasaray son güne kalmak zorunda mı?

    yazılacak, isyan edilecek çok şey var. nereden tutsam elimde kalıyor. bugün gerçekten takıma seviye atlatacak bir orta saha transferi gelmezse galatasaray yönetimi transfer dönemini başarısızlıkla geçirmiş olacak benim için. dolayısıyla galatasaray taraftarı bugünkü yangınında şu an için haklıdır. dilerim ki gün bambaşka bir şekilde biter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın