• 5784
    bazı şeyleri anlamak gerçekten mümkün değil. geçen sene iyi bir takımımız vardı. muhteşem, kusursuz falan değildik ama iyiydik. sorunlarımız da çok belliydi;

    birincisi ortasahamız. sergio'nun oynamadığı maçlarda yaşadığımız sıkıntılar aşikardı.kaldı ki oynarken de bazı sorunlarımız vardı ve bunlar da aşikardı. ya sergio'utu yedekleyecek bir transfer yapmalıydık ya da sergio yedek kalmak istemiyorsa elden çıkarıp 2 ortasaha almalıydık.

    ikincisi sağ kanadımız. rashica kiralıktı, iyi performans veriyordu, bonservisini almalıydık.

    üçüncüsü forvet. icardi kiralıktı, bonservisi alınmalıydı.

    dördüncüsü sol bek. yerli rotasyonunu düşünerek buraya kazımcan ile birlikte değişmeli oynayacak profilde bir sol bek almalıydık.

    beşincisi 10 numara pozisyonu. mertens'in sezon sonuna doğru yaşadığı düşüş ortadaydı, bir sene daha yaşlanmış birine orayı teslim edemezdik, bir 10 numara gerekliydi. bakın bu 5 madde temel problemimizdi. 3 ay transfer dönemi geçti;

    1. ortasaha alamadık. eldekilerden berkan gitti. sergio'nun ve midjtsö'nün ayrılması gündemde. skandal ötesi bir süreç.

    2. rashica'yı alamadık, üstüne bir de rakibe kaptırdık.

    3. icardi alındı.

    4. kazımcan ile değişmeli oynasın diye yüksek maaş ile angelino'yu getirdik. zaha, ziyech vs takıma girince angelino ligde forma yüzü göremeyecek. matematik basit.

    5. 10 numara pozisyonu. buraya adam aldık mı emin değilim. ne tete ne ziyech 10 numara oynayacak tipte oyuncular değil.

    sorunsuz bölgelerimiz vardı. sol kanat. zaha'yı aldık. işleyen bir sağ kanadımız vardı, bozduk, oraya aday 2 transfer yaptık, tete, ziyech.

    yani allah kitap aşkına bu nasıl bir planlama, bu nasıl bir takımı okuma şekli. hem yönetim hem okan hoca. altı üstü rashica+ 2 ortasaha+10 numara ile transferi bitirebilirdik. yok tete, yok zaha, yok ziyech. ki hem zaha hem ziyech çok beğendiğim oyuncular ama olmaz kardeşim, ihtiyacımız bunlar değildi, bizim sorunumuz buralarda değildi. siz ne yaptınız abi ya? nasıl bir şey düşündünüz? size kim akıl verdi? umarım birileri vermiştir de suçu ona atarsınız, tersi daha büyük sıkıntı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın