• 33839
    vasata alışmayın saçmalığı ile ismi olup ne vereceği belli olmayan, gerekli olup olmadığı, sisteme uyum uymayacağı bile tartışmalı adamlar alındı ve hala da peşinden koşulmaya devam ediliyor. talisca da gelirse tüy diker tamamen.

    yahu biz ön alanda pres yapmıyor muyuz? talisca, ziyach, zaha, icardi mi yapacak bu presi? iki tane torreira getir koy orta sahaya adamın 4 orta sahası da koşuyorsa 2 torreira da yetmez sana.

    vasata alışmak vasata alışmak... kim var molde'de yıldız? demek ki takım oyunu da yetenek kadar önemliymiş. geçen sene bizim şampiyon yapan oyunun içinden geçtik yapılan trnasferlerle. o sistemde aksayan iki adam vardı, mertens ve oliveira. üstelik bunlar yüksek ücretli de oyunculardı. yahu bunları değiştirecektin sadece, icardi ve rashcia'yı alıp bitirecektin. gerisi artık derinliği ve kaliteyi artırma hamleleri olacaktı. zaha müthiş oynadı diyelim ki oynayabilir, kerem'i mi keseceksin?

    edit: devam ediyorum, lig başladı, şampiyonlar ligi'nde 3 eleme oynandı ki hepiniz biliyorsunuz gayet de elenebilirdik, hala gelecek adama göre oyun planı değişecek belki de. böyle planlama olur mu?
App Store'dan indirin Google Play'den alın