• 5776
    beklenti yönetimi konusunda sınıfta kalmak üzere olan yönetimdir. çok değil 15-20 gün önce orta sahada birden fazla alternatifimiz olduğu ve bizi 40 gündür bekleyen bir orta sahanın varlığından söz etmişlerdi.

    en iyisini, daha iyisini almak için beklediğimizi deklare etmişlerdi. geldiğimiz noktada süreç o kadar sıkıştı ki yetiştirememe ihtimalimiz bile var.
    bugün 2 eylül cumartesi günü, şampiyonlar ligi kadrosuna oyuncu bildireceğimiz son tarih pazar'ı pazartesiye bağlayan gece saat 01:00. 36 saat var.
    ortada herhangi bir anlaşma-görüşme haberi dahi yok. akşam lig maçımız var ama herkesin aklı yapılması gereken orta saha transfer'ler'inde.

    mertens'in 10 numara'da alternatifi ziyech. onun da hazır olması için en az 1-2 aya ihtiyacı var diyorlar. orta sahada torreira dışında kesin 11 oynar diyebileceğimiz bir oyuncumuz yok. orta saha rotasyon oyuncularımızdan berkan kutlu gitti. frederik midstjo'da pendikspor ile idmanlara çıkacaktı ama yapılmayan transferler yüzünden onun da transferi bekliyor.

    futbolda başarılı olmanın en bariz gerçeği kaliteli orta sahalara sahip olmak.
    19 eylül 2012 manchester united galatasaray maçı'nı izleyip ne oyun oynamışız ya orta saha olmasa da olur kafasına girmiş bazıları. o günki kadromuz bu. https://prnt.sc/0NlgjfmMOyQ3
    ortada tarihimizin en iyi dos'u felipe melo ve prime selçuk inan var.

    yönetime gelince, en başta yapacağımız şeyi en sona sakladık. haklı olarak taraftar hayal kırıklığına uğramış durumda.

    şu an takımın ihtiyaçları şunlar.
    - 8 numara
    - genç 10 numara
    - torreira alternatifi yedek 6

    biz bunları bile tamamlayamadan transferi bitirmeyiz umarım. yoksa bir çuval inciri berbat etmiş oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın