• 2923
    zaniolo konusunda kiralamaya ben de karşıydım. çünkü orada oynatılmama ve tutmama ihtimali var. o ihtimalde de bize piyasası bitmiş şekilde dönecek olma durumu ve belki de artık çöküş psikolojisine düşmüş bir futbolcu olarak elimizde kalma ihtimali söz konusu.

    ama... bu tipler zaniolo gelince överler, allarlar, ballarlar. sonra gelince sallarlar, yererler, sererler. örneğin adam şöyle sakat böyle sakat diyorsun. baya bir oyuncuya da sallıyorsun. sakatlık vagonu varmış filan. sonra niye zaniolo kiraya verildi diye yanıyorsun. kardeşim bu adam iyi mi sence kötü mü? iyiyse niye tutuyoruz kötüyse niye yollamıyoruz? bizde sakatlanırsa 5'ten de olacağız o yüzden dedim. ayrıca neden şimdi bu yangın? ve yine ayrıca neden bu uslup?

    daha geçen ''alırım ziyech'imi'' diye şov yapıyordun şimdi alternatif ziyech'in maaşı neden zaniolo'dan yüksek diyorsun??? really? şey olabilir mi uğurcum. zaniolo'ya 15 milyon euro verdin ve kendisini kanıtlayamadı ve bir eşikteydi. ziyech ise bedavaya aldığın bir oyuncuydu ve chelsea gibi yüksek maaş veren bir kulüpte oynuyordu. bir maaştır gidiyor. cicaldau filan da hep bu adam gibi çok bilmiş algıcıların suçu zaten. tamam maaş önemli de bonservis+maaş önemli. sen bedavaya aldığın ziyech için ''3 veriyoruz yeee çok'' diyemezsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın