resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2372
    kendisi sayesinde bu sene şampiyonlar liginde mücadele edeceğimiz defaatle dile getiriliyor ama kendisi sayesinde değil, kendisi ve dursun özbek, metin öztürk, cemal özgörkey, okan buruk, okan buruk'un ekibi, oyuncularımız, masörlerimiz, malzemecilerimiz sayesinde bu sene şampiyonlar ligindeyiz.

    kendisinin galatasaray tarihinin en vizyoner yöneticisi de olduğu çok söyleniyor ki bu galatasaray tarihinden bihaber olmak ve başta ali uras, birçok isme haksızlık etmektir. galatasaray ilk kez yıldız futbolcular transfer etmedi ve vizyonu transferden ibaret kimse bu kulübe uzun vadeli katkı sunamaz. erden timur'un hayalleri ve çabası takdire şayan, galatasaray tarihinde de daima hayırla yad edilir ama 118 yıllık galatasaray kulübünde erden beyin yaptıklarından fazlasını yapan, başardıklarından fazlasını başaran çok isim geldi geçti.

    şeyh uçmaz müridi uçurur derler. kendisine ipe sapa gelmez laflarla saldırmakla ne yapsa doğrudur, ondan âlâsı yoktur diye yaklaşmak arasında fark yok. yazık bir bakış açısıdır bu.

    galatasaray tarihindeki en büyük başarılar da transfer çılgınlığıyla değil; doğru hocanın uyumlu kadrolarla buluşmasıyla gelmiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın