• 763
    galatasaray'ın dünya üzerinde belki 25-30 milyon taraftarı var. içinde elbette yangıncısı da olacak, benzincisi de olacak, komünisti de olacak tarikatçısı da olacak. bu kadar büyük bir kitlenin içinde cins cins insan olacak, burası 160 bin nüfuslu ilçe takımı akhisar belediyespor değil.

    eğer kulüp yöneticileri veya teknik direktörü, alacağı kararlarda sosyal medyada yazanları dikkate alıyorsa bu taraftarın değil bizzat onun eşekliğidir. takım iki tane farklı galibiyet alsa bütün eleştirilerini yutup "nasıl koyduk huaaaa" demeye başlayacak kadar iq yoksunu bir topluluğun tepkilerini göz ardı etmeyi beceremiyorsanız zaten yöneticilik yapamazsınız. kaldı ki sosyal medya dediğiniz şey, ekranı kapattığınız anda ortadan kaybolan bir mecra. oradakiler yangın yaptıkları bir konu için tweet rekoru da kırsalar gerçek hayattaki hiçbir olguyu değiştiremezler. değiştirebilecek olsalar son 10 yıldaki bütün tff başkanlarının atamasını bülent uslu önderliğindeki bjk trolleri yapardı*.

    onun için sosyal medya dediğiniz yerin önemi sizin onu ne kadar önemsediğinizle doğru orantılıdır. eğer orayı önemsemezseniz, sosyal medyanın sizin işiniz ve hayatınız için herhangi bir etkisi olmaz. önemserseniz de oğluyla pazara giden nasreddin hoca misali ne yaparsanız yapın kimseyi memnun edemeyeceğiniz için sadece aptallık etmiş olursunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın