• 33805
    özellikle yerli futbolcularında eleştirildiği için ayrılmak isteyenler, trip atanlar çoğaldı. şu ülkede yine en insaflı taraftar galatasaray taraftarıdır. stadyumda kendi futbolcusunu ıslıkladığı çok nadirdir ve ıslıklıyorlar ise kesinlikle o oyuncuda sıkıntı vardır. ne fenerbahçe taraftarının kendi futbolcularına yaptığı gibi her maç ıslıklanmışlıkları vardır, ne bjk taraftarının kendi futbolcularına yaptığı gibi ana avrat küfür yemişlikleri vardır.

    sosyal medyada 2-3 anonim hesap tepki gösterdi diye tribe giriyosan kusura bakma ya bu işi yapmayacaksın ya izole yaşayacaksın. gittiğin kulüpte aynı futbolu oynadığında küfür yemeyecek misin ya da tepki görmeyecek misin?

    yatsın kalksınlar galatasaray taraftarına şükretsinler, bu taraftar rakip takım futbolcularının ne çocuklarına küfür etmişliği vardır, ne rakip yakımın efsanelerine küfür etmişliği vardır ne de herhangi bir rakibin anası ı bilmem neresinden ne yaptıkları. rakip taraftarlar her maç böyle yapıyor çünkü.

    bugün götünü tuta tuta giden o oyuncular avrupada başarısız olup yarın fb ya da bjkye gidecekler ve o zaman kıymetimizi anlayacaklar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın