resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 36736
    yönetimin gönderdiği belhanda’dan sonra 1,5 sezon merkez orta saha bulamayan, gelmeyen orta sahalar sonucu cicaldau gibi varlığı yokluğu bir bir adam ile oynamak zorunda kalan hoca. gedson dedi onu bile getiremedi yönetim.

    fatih hoca çok yanlış zamanda çok yanlış biçimde galatasaray tarihinin en berbat başkanı tarafından gönderildi. bu benim içimde yaradır. kiralıklarla yamalı bohça gibi kadrolar ile üç sene cebelleşti bu adam. beşiktaş’a averajla şampiyonluk verdik bu süreçte. taraftar bunu anladı mı bilmem ama, oyuncular bize gelmek istemedi arkadaşlar. ulan irfan canı bile fenere kaptırdık siz ne anlatıyorsunuz?

    bugün galatasaray’ın başında okan buruk’un olması mutluluk verici. ancak fatih hocaya büyük yanlış yapılmıştır. galatasaray büyük camiadır, şampiyonluğa oynar doğrudur. ancak yönetim ekibinin tamamen çuvalladığı yerde teknik kadro olarak oluşan delikleri kapatamazsınız. bir kişi hem federasyonla uğraşıp, hem transfer yapıp, hem de takımı çalıştıramaz, hele bunları finansal kıskaçtayken hiç yapamaz.

    taraftarlar unuttu bunları ama sadece cengiz ile albayrak’ın kalakaldığı yönetimlerle sezon geçirdik biz. ankaragücü gibi yönetildi koca galatasaray.

    belhanda’nın manevi babası mıdır bilemem, ancak galatasaray camiasının yüz akı, y kuşağı mensubu olarak bizim hayatlarımızda manevi anlamda büyük izler bırakmış bir efsanedir. hoca bu ülkenin avrupa’nın en tepesine çıkabileceğini gösteren biridir. bahsettiğiniz adam ali sami yen, metin oktay ile birlikte camianın en büyük üçüncü figürüdür. o yüzden eleştireceğim derken kantarın topuzunu kaçırmamakta fayda var.

    ömrü bol ve sağlıklı olsun hocanın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın