• 762
    zerre içime sinmeyen transfer dönemi.

    forvette icardi takıma katıldı. geç gelmesinden dolayı şuan bira göbeğiyle oynasa da kalitesi işi görüyor. toparlayıp formunu yakalar. en iyi transferimiz. bakambu yedek için alındı. henüz elde olumlu pek bir veri yok süre aldığı dakikalarda. onun da zamana ihtiyacı var. halil’le ilgili konuşmak dahi istemiyorum.

    kanatlar; kerem, zaniolo, rashica, yunus, barış rotasyonuyla bitirdik sezonu. şimdi elimizde kerem, barış, tete var. zaha ve ziyech ne zaman form tutup oynamaya başlar belli değil. kanat rotasyonumuz oturana kadar geçen sezonun gerisindeyiz.

    forvet arkasında 1 yıl daha yaşlanmış mertens hala tek alternatif. ben ziyech burada değerlendirilir diye düşünmüştüm ama okan hoca molde maçı sonra ziyech’den kanat rotasyonu için bahsetti.

    orta saha işi arap saçına döndü. hiç oyuncu göndermesek bile 8 numara ihtiyacı vardı. şimdi oliveira, miço ve berkan yolcu. elimizde kalan torreira ve demirbay. şahsen geçen sezon bize vuran piyangonun bu sezon vurmayacağını düşünüyorum. beklentiler arşa çıktı ama bence dağ fare doğrucak.

    defans hattımızı koruyup üstüne angelino eklemesi yaptık. emin’in gönderilmesi gündemde. ramos ismi konuşuluyor. dubois’in ayrılma durumu vardı son gün gelişmeler yaşanabilir.

    sonuç olarak totale baktığımda eksik olan yerlerimiz eskisinden daha eksik. değişime gittiğimiz yerlerde eskisinden iyi miyiz muamma. yerli oyuncu rotasyonumuzu da boşalttık.

    şampiyon tamamladığımız iyi bir oyun yakaladığımız sezonun hemen bitiminde böyle köklü bir değişime gitmek bize ne getirir bilmiyorum. tek yapabildiğim her şeyin iyi gideceğini düşünmek ve buna inanmak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın