• 2891
    kendisini severim, yorumlarının çoğunu değerli bulurum ama bazı konularda gereksiz bir şekilde boş yapıp konuyu uzatıyor, bu da kendisini itici kılıyor.

    tete konusunda mesela, orta saha gelmeden kendisini almak bir transfer hatası olabilir ama ilk yayınında tete'nin performans veremeyeceğini falan söyledi, çöp transfer falan diyecekti neredeyse.

    tete konusu bir fırsat transferiydi. bonservisi olsaydı alamazdık eminim ama bir şekilde bir açık bulunmuş ve adamı almışız. herif 23 yaşında ve 20 milyon euro değerinde. muhtemelen zaniolo gibi ileride satış için kullanılacak. şimdi allah için soruyorum, bu transferin nesi kötü? zamanında modeste'yi almadık biz benzer sebeplerden dolayı. eper alabilseydik 2018-2019 sezonunda şampiyonlar liginde gruptan çıkmıştık. eren ile maçlara çıktık, kan kustuk resmen aq. şampiyonlar liginde turun kaçtığına mı yanarsın, acele acele diagne'ye 10 milyon euro verilmesine mi yanarsın, bakın tek bir hata nelere mal oldu bize. belki modeste'yi getirseydik bi bok olmayacaktı ve paralel evrende bir çok şey değişecekti. demek ki yönetim bundan bir ders almış, hukuki olarak da olur verilmiş, adamı getirtmiş. orta saha gelmedi diye tete'yi boklamak nedir? molde maçında gördük, herif topçu gibi topçu. şimdilerde de ''ben performansına bir şey demedim'' falan diyor. e o zaman sorun ne birader? adamı bonservissiz almışsın, daha ne yani. halen neyin tatavasını yapıyorsun?

    ben yönetime güveniyorum, dursun başkanı burda kimse sevmezken savunuyordum, üstelik erden timur gibi kalbi galatasaray ile atan bir kişi var yönetiminde, okan buruk desen o da içimizden gelme. bu kadar biz bize olduğumuz bir yerde, benim endişelerimi 50 kere düşünmüşlerdir diyorum. illa gelecek orta saha transferi. geçen yıl transferin son günü geldi rashica, mata, icardi. zatenn şunun şurasında sürecin bitmesine çok az kaldı. burda veya sosyal mecradaki yangını anlayamıyorum ben ya. cidden bu kadar transfer manyaklığı nereden geliyor anlamıyorum.

    valla dediğim gibi bazen haklı olduğunu vurgulamak için gereksiz yere bokluyor bazı şeyleri. gereksiz bir hareket. şu dönem bi bitse de futbola odaklansak. nefret ediyorum şu transfer dönemlerinden yemin ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın