• 33792
    türkiye'nin en iyisi olan takım. bu konuda hemfikiriz. hemfikir olmadığımız bir konu üzerine söz söylemek istiyorum, o da şudur ki; taraftar noktasında ve büyük camia konusunda çok büyük sıkıntılarımız var ve bunu biz kendimize yapıyoruz. süper lig'de diğer takımların bu kadar kolay bir şekilde sporcusunu harcadığına şahit olmuyoruz maalesef. elimizdeki değerli "tüketmek" için büyük çaba sarf ediyoruz sanki ve bunu saha kenarında bu işe yıllarını veren insanlara saygısızlık yaparakta pekiştiriyoruz. bir sporcunun yapamadığı şeyler noktasında eleştirisi mümkündür eyvallah veya bu her şey için geçerli olabilir. fakat bu; kişinin şahsiyetine, onuruna, kişiliğine sirayet ediyorsa sanki bu biraz haksızlık gibi oluyor. eldeki değeri korumak yerine yerin dibine geçirmek işin kolay tarafı. beklemek, sabır göstermek, iyi olması için destek olmak, iyi insan olmak gibi değerli günümüz dünyasının hastalığı "narsisizm"e kurban veriyoruz. bugün sosyal medya ve youtube gibi kanallar üzerinden takip ettiğimiz insanların söylediklerini tekrarlayıp, üzerine birkaç şey yazınca kendimizi o konunun bilgini gibi düşünüyoruz ki bu inanılmaz rahatsız edici bir durum. spor tarafından bakacak olursak, insanlar bu işi profesyonel yapsın ve her önüne gelen yapamasın diye sayısız paralı ve üst eğitimlerden geçip, birtakım belgeler alıyorlar ve onlar sporcularını bu kadar gömmüyorlar.

    galatasaray camiasından küsüp gitmiş sayısız sporcu konuştuğu zaman suçlu oluyor ama sustuğu ve gittiği zamanda zaten bekliyorduk durumuna geliyor iş. insanlığın bu kadar hiç olduğu başka bir zaman var mıydı bilmiyorum?

    iş bu; yazılanlar hiçbir şeyin değişikliğine, egonun tavan yapıp "biz biliriz"i pasifize etmeyecek ama sırf bunları görmemek için insanları şurayı okumaktan nefret ettirmeye kimsenin hakkı yok sanırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın