• 33791
    güncel soru işaretlerini yazıyorum. yangın olarak değil de, gerçekten kafamı kurcaladığı için.

    1) ilk 11'de hangi kanat oyuncuları oynayacak?
    2) bu kadar para harcanmışken ligde her maç zaha, ziyech, tete üçlüsünden birini nasıl yedek bırakacağız?
    3) angelino'nun eklenmesi ve rashica'nın çıkışıyla zayıflayan takım savunmasını sadece bir orta saha ile çözebilecek miyiz?
    4) ligde hangi 3 yerli oyuncu oynayacak?
    5) midtsjö ve berkan gidecekse yerlerine kaç tane orta saha alınacak? efor olarak torreira'yı yedekleyebilecek 2 oyuncudan çıkıp, yedeğe torreira'yla alakası olmayan eyüp aydın mı alacağız?
    6) şampiyonlar liginde çabukluk konusunda zaafiyet göstereceği ayan beyan ortada olan nelsson ve abdulkerim'i rotasyonda zorlayacak hızlı, çabuk bir stoper neden almadık? ramos alırsak bu bölgede kaos çıkmaz mı?
    7) sergio oliveira ve mertens'i tamamen ilk 11 dışına atacaksak neden bu maaşları veriyoruz?
    8) bakambu oynadığı maçlarda gomis kadar bile etki edemedi. allah korusun icardi'ye bir şey olsa forvette kimi oynatacağız?
    9) olası berkan, mertens ve oliveira ayrılığında, bu oyuncuların takımdaşlık konusunda etkisi ortadayken takım içi huzur konusunda sıkıntı yaşamayacak mıyız?
    10) 2 tane orta saha transferi yapacaksak kerem demirbay'ı neden aldık? kerem son maçta olduğu gibi sergio'yu aratacaksa neden bu kadar bonservis ve maaş harcadık?

    gibi gibi tonlarca soru işareti bırakıyor takım. dileğim transfer sezonu sona erdikten sonra bu sorulardan en azından birkaçının açıklığa kavuşması.
App Store'dan indirin Google Play'den alın