• 33789
    malesef şampiyonlar ligi için ciddi defoları olan takım. teknik direktörümüzün oynattığı oyunun avrupa’da hiçbir geçerliliği yok, merkez orta sahamızda torreira harici oyuncu yok ve birçok erden timur güdümlü sosyal medya hesabı olası 8 numara transferinin 2 haftaya her şeyi düzelteceğini sanıyor, mertens cl için ilk 11 oyuncusu olarak tamamen yetersiz, yine icardi cl için tamamen yetersiz bir fizikte, kerem aktürkoğlu’nun durumu ortada, zaha ve ziyech mümkün değil 1 aydan evvel fizik olarak ortalama seviyeye bile gelemezler, stoperlerimiz hiç atletik değil.

    daha ne sayayım bilemedim. ilk 2 cl maçı için allah’a dua edelim de rakiplerimiz görece zayıf ve sene başı dolayısıyla daha az hazır olsunlar.

    bir de yine erden timur güdümlü bazı sosyal medya hesapları molde maçları öncesi 8 numara transferi için ‘şampiyonlar ligi’ne katılım bekleniyor’ derken, şimdi de ‘grup kuralarının çekilmesi bekleniyor’ diyorlar. neymiş? ölüm grubuna düşersek iyi orta saha almayacakmışız? bu ne demek ben hiç anlamadım. verratti almayacağız da van de beek mi alacağız yani? hayatımda ilk kez böyle bir saçmalık duyuyorum. diyelim verratti’yi aldık ve görece daha zayıf bir grup geldi, oradan çıkacağımız garanti mi? yahu biz zamanında porto, lokomotif, schalke grubundan çıkamadık. o yüzden böyle safsatalara inanmayın. bu adamlar takipçi kaybetmemek, etkileşim kasıp karıya kıza yürümek için her gün yeni bir şey sallayabiliyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın