• 2864
    altyapidaki cocuklari an itibariyle zehirlemis kisi. "torpil yapiliyor, adam kayiriliyor" diyorsan kanit bulacaksin kardesim kanitin yoksa da gencecik cocuklara babalari uzerinden iftira atmayacaksin. kimse kimsenin hakkında binlerce insanın izlediği mecralarda bu kadar rahat konuşamaz

    karakullukçu'ya gore zaten alt yapimizdan bale, ronaldo, messi, mbappe yetisiyorda bir sekilde onune engel konuluyor. her defansında da nasıl olsa biz hata yapıyoruz ve adamları elimizden kaçırıyoruz. en son karagumruge giden mirsad turkcan'in menajerligini yaptigi emir tintiş ile ilgili de yok ilgilenmediler, yüzüne bakmadılar, soyle yaptilar boyle yaptilar cocuk mecbur kaldi diye kulüp üzerinden yangin cikardi.

    bu dakikadan sonra alt yapidan cocuklar kacarsa sorumlusu baska hic kimse degil senin attigin asilsiz ifitralardir. genc dimaglara "torpilliler varken bizim sansimiz yok" algisini cok guzel yerlestirdin.

    umarim kulup nezninde de bu hadsiz iftiralar ile ilgili gerekli bir calisma yapilirnda bir daha kimseye bu kadar kolay iftira atilamayacagini ogrenirler. helal olsun ayhan hocama da haddini bir güzel bildirmiştir umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın