resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 36733
    avrupa’da üst üste 5 galibiyet alan teknik direktörümüz okan buruk varken gündeme getirilen efsanemiz. müthiş bir galibiyet yüzdesi, içeride dışarda fb’yi tokatlaması, 14 maçlık galibiyet serisi rekoru ve daha nice pozitif verisi olan okan buruk sırf biraz formsuz (veya takımı daha tam şekillenmemiş ) diye hemen fatih terim’i gündeme getirmek insafsızlık olur. hayır hafızamız kötü olsa elbette term gelsin çare terim hemen terim deriz de öyle değil çok şükür. ortada bir oyun olmayınca transfer dönemlerinin işaret edilmesinden ben şahsen bıktım, bıkmayan varsa hocanın adresi var gidip oturup dert yanabilirler.

    fatih terim evet efsanemiz fakat artık umarım yalnızca hatıralarda ve istatistiklerde kalır. ben okan buruk’a sonuna kadar güveniyorum. aslında okan buruk varken fatih terim’in gündeme getirilişi aklıma hep lucescu dönemini getirir. lucescu bizi şampiyon yapmasına rağmen gönüllerdeki hoca diye fatih terim’i getirdi rahmetli özhan başkan. çok çok büyük hataydı ve bizim on yıllarımıza maloldu. lucescu kalsaydı avrupa’dan en az 2 kupa daha gelirdi.

    son söz: fatih terim’in son döneminde sahada tat veren bir oyun olmayınca kimileri igor tudor başlığına koşardı hemen hatta maçın bitimini bile beklemezlerdi çoğunlukla. şimdi de aynısını okan buruk’a yapıyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın