• 33756
    çok klasik ama 8 ve 10 numarası olmayan takım. var ama yetmiyor, takıma ofansif anlamda ilaç olamıyor mevcut oyuncularımız. hal böyle olunca da üretkenlikten çok uzak bir galatasaray izliyoruz 2023-24 sezonunda.

    bulduğumuzu atıyoruz, şans da yanımızda. bir şekilde kendimizi şampiyonlar ligi'ne attık. ama bu sürekli olacak bir şey değil, atamayacağımız maçlar da olacak. 30 ağustos galatasaray molde maçı sonrası okan buruk'un açıklamaları beni korkuttu. 8 numara için elimizde bir oyuncu yok lafını umarım ki bir plan dahilinde söylemiştir. yoksa bunun meali menajerleri zengin edeceğiz demek, elden çıkarılmak istenen adamlara yöneliyoruz demek.

    2023-24 sezonu transferlerinin bir çoğu kanatlara yapıldı, merkez bir türlü güçlendirilmedi. mertens'in defansif olarak verdiği çabaya saygı duyuyoruz ama ofansta yetmiyor, sergio'yu ben çok beğeniyorum ama üst seviyede dinamizm eksikliği bizi çok yıpratacak, kerem demirbay güçsüz, kaçarak oynuyor çok ve ofansif olarak da sergio'nun seviyesinden uzak, mitşö hiçbir zaman ilk 11'e yetmedi. bu kadar maliyetli takımın ortasahaya attığı adam kaan ayhan olmamalı.

    korktum açıkçası ben. iyi oynamıyoruz hücum anlamında ancak bu oyunu güçlendirmek adına beklediğimiz transferlerin kalitesi ne olacak, çok büyük sorun işareti an itibariyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın