• 33752
    hala oyuncu transferi üzerinden eksiklerin giderileceğini sananlar maalesef hiçbir şekilde takımın ne halde olduğunun farkında değil.
    rakibin molde ya hu...
    galatasaray'ın 1/20 bütçesi kadar oyuncu bütçesi var...
    adamların hiçbir oyuncusunu transfer etmezsin.
    en iyi oyuncuları linnes bizde kadroya giremiyordu. şansımıza iki maçta da sakattı.
    galatasaray molde eşleşmesinde rakip, galatasaray'ı tempo olarak, oyun planı olarak paspas etti.
    hiç kimse kusura bakmasın, görmek istemeyenler olsa da gerçek bu. dünya kadar şut attılar, dünya kadar korner kullandılar.
    biz iki maçta şansa giren iki frikik golü ve icardi'nin bireysel yeteneğiyle turu geçtik ama şampiyonlar ligi'nde karşımıza çıkacak en zayıf rakip bile molde'den çok daha kaliteli olacak.
    galatasaray'ın güçlü bir avrupa oyunu yok arkadaşlar, bilmiyorum farkında mısınız?
    bu takım nasıl antreman yapıyor çok merak ediyorum.
    bizim gs tv'de gördüğümüz idmanlarda hep 5'e 2 top kapma oluyor.
    ya biz fatih terim zamanında da aynı şeyleri söyledik, çıktılar eksikleri inkâr ettiler galatasaray dağıldı gruplarda.
    evet oyuncu transfer etsek kadro kağıt üstünde güçlenecek ama, gerçekte taktiksel olarak, tempo olarak, takım yardımlaşması olarak çok çoook eksiğiz.
    açın geçen sene final oynayan inter takımı izleyin, adamların kadrosu neydi ki gittiler final oynadılar. hatları müthiş kapattılar, tempo olarak kimseye ezilmediler, şampiyonlar ligi'nde nasıl oynaması gerekiyorsa öyle oynadılar. okan buruk türkiye liginde oynattığı oyunu avrupa'da oynatmaya çalışıyor, eyvah ki eyvah...
    ya hu biz flurquin'lerle victoria'larla şampiyonlar ligi'nde neler neler yaptık, lucescu galatasaray tarihinin en zayıf kadrosunu nasıl kompakt oynattı hatırlayanlar bilmeyenlere anlatsın da bizim eksiğimizin molde'ye karşı 8 numara falan olmadığını anlasınlar.

    ez cümle, bu takım hiç iyi oynamadan molde'yi icardi'nin bireysel çabası ve iki şans golüyle geçti. ancak, bu oyun ile şampiyonlar ligi'nde hiç iyi şeyler olmaz.
    okan buruk ve teknik ekip umarım gerekli hamleleri yapar. bu güzel kadronun oyun olarak hakkı kesinlikle bu değil. ki daha da ciddi transferler yapılacak.
    artık bir önce gidenler gelenler belli olsun ve bu takımın sağlam bir oyun seti olsun avrupa'da!..
App Store'dan indirin Google Play'den alın