• 33751
    bu seneye dair iki beklentimin olduğu takım. bunların ilki şampiyonlar ligi gruplarına kalmaktı. çok şükür oldu. ikincisi de ligde şampiyon olup dominasyonu başlatmak. inşallah o da olur. fb bu sene yaptığı transferlerden sonra şampiyon olamazsa ekonomik olarak çöker. bjk zaten pamuk ipliğine bağlı camia olarak. onlar da şampiyon olamazsa köklü değişimler yaşayabilir. biz şampiyonlar ligi gelirleri ile bence yaptığımız yatırımın karşılığını aldık maddi olarak. florya projesinden de beklenen gelir elde edilirse önümüz sonuna kadar açık. erden timur önderliğinde arkaya bakmadan gider bu takım. ancak erden timur ve dursun özbek yaptıkları tüm olumlu işleri gruplara kalamasaydık olumsuza çevirebilirdi. orta saha transferinin bu kadar bariz olduğu ortamda halen o bölgeye transfer yapılmaması ve gruplara kalamamak tüm camiayı krize sokabilirdi. şansımız da yanımızdaydı bence. çok şükür. geçti hepsi. şimdi yapılması gerekenler bana göre şöyle;

    1. evvela geçen sene teknik kadroda bulunan alman antrenör ayrıldıysa derhal geri çağrılmalı.
    2. orta sahaya en az iki tane gerçekten kaliteli transfer hemen yapılmalı ki zaman daralıyor.
    3. iyi bir stoper bulunursa hemen alınmalı. ramos olursa ne alâ.
    4. kalan kısa sürede bakambu'dan çıkılıp iyi bir forvet alınırsa iyi olur, alınmazsa bakambu kardeşimi bir hamama götürüp gerekli abdesti aldırılmalı.
    5. mertens kardeşime yedek ciğer bulunmalı. ilk 11 başlayacağı maçların 60ncı dakikasında yedek ciğer takılmalı.
    6. kerem aktürkoğlu kardeşime gerekli ikazlar yapılıp, kim olduğu hatırlatılmalı.
    7. zaha, tete ve gelecek transferler milli arada hazır hale getirilmeli.
    8. icardi pamuklara sarılmalı. saha içi ve dışında koruma tutulmalı. messi-de paul misali.
    9. okan hocam bildiğimiz ritmini bulmalı. şampiyonlar ligi fena. bu oyun zinhar yetmez.
    10. şu gelecek-gidecek futbolcular artık netleşmeli, ideal kadro kurulup yola devam edilmeli.
    11. biz galatasarayız. şimdi gerçek ligimizdeyiz. şampiyonlar ligi biziz. bu sene için gruplarda ne yapacağımızın çok önemi yok. başarılı sonuçlar alırsak hepsi ekstra olur şahsım adına. mühim olan buralarda hep olmak. o nedenle lig şampiyonluğu çok önemli. o olmadan buraya gelemiyorsunuz. bunu tüm futbolcular benimsemeli ve lig arka plana atılmamalı.
    12. son olarak molde senin ananı eşşekler kovalasın. ömrümü yedin. ben böyle takım görmedim. bir takımın tüm oyuncuları beton gibi olamaz, olmamalı. oyun ve taktik disipline bu kadar bağlı kalınamaz, kalınmamalı. robot gibi ezberlenmiş hücum setleri çizilemez, çizilip uygulanmamalı. bu kadar temaslı ve sert oynanamaz, oynanmamalı. vallahi taş gibi takım. bundan sonra böyle oynarlar mı bilmem ama ben bu takıma aşık oldum.

    yaşasın galatasaray. çok şükür ait olduğumuz yerde, şampiyonlar ligindeyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın