resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 2260
    herkes psikolog olmuş, herkes uzman. yok bu kadar para alıyorsan, yok örneksen sen, yok referanssan, yok zartsan, yok zurtsan böyle yapacaksın, şöyle yaşayacaksın, istediğimiz gibi davranacaksın, bilmem ne bilmem ne... kimden kimi sorguluyorsunuz, kime ne sevdirmeye ya da kimi neyden nefret ettirmeye çalışıyorsunuz? (gbkz: amacınız ne?) derdiniz ne arda ile? tamam tez vurulsun kellesi, herkes bunu istesin. oldu mu? neyi çözdük? silelim bir kalemde... öyle ya o kadar para kazanıyorsa yapmayacaktı. ulen ne kadar çok adamın gözü varmış cocugun kazandığı parada. size ne ya? nedir yani, sorun nedir? yok harçlıklarını kesip maça gidiyormuş millet... eee? ne oldu yani? hangimiz farklı? ki ayrıca onu izlemek için yapıyorlarmış bu fedakarlığı... bak sen, zahmet etmişler efendim, arda için geliyorlarsa bi zahmet gelmesinler zaten, evlerine ekmek götürsünler... hani renklereydi aşk? hani arma? bırakın allah aşkına. uğraşmayın şu çocukla..
    kaptansa yapamaz, kaptan konuşamaz, kaptan sinirlenemez, kaptan kızamaz, kaptan tavır yapamaz. öyle ya kaptan oldu o, artık insan değil.
    hepimiz mükemmeliz zaten, herkes kusursuz, hele kaptansan zaten osuramazsın bile. olur mu hiç, galatasaray kaptanı s.çamaz bile, olay olur.
    yapmayın, insani değerlerimiz üzerinden kıymetlilerimizi harcamayalım. yazıktır.

    (gbkz: amaç nedir? onu çok merak ediyorum)... tamam, silelim arda'yı, eee? bunu mu istiyorsunuz? n'olcak şimdi?

    lütfen çekin arda'dan elinizi... rahat bırakın onu da, onu sevenleri de... inanın herkes daha mutlu olacak.

    bi de herkes dayı olmuş zaten, herkes polat alemdar... tey allahım yaa...
App Store'dan indirin Google Play'den alın