• 33729
    (bkz: 23 ağustos 2023 molde galatasaray maçı)

    bu maç özelinde ve genel olarak takımda gördüğüm pek çok eksik var.

    1. takımda oturmamış bir set oyunu var. topu rakip sahaya yıkamıyoruz ve atak devamlılığı sağlayamıyoruz.
    2. pres anında çok kolay kaptırabiliyoruz. defansta topla çıkarken rakibin ön alan baskısına yenik düşebiliyoruz ve bam uzun vuruyoruz.
    3. oyun iştahı yok. sadece bu maç özelinde değil önceki maçlarda da böyleydi.
    4. yerli sıkıntısı var. berkan kutlu garabeti yaşıyoruz. bu da yetmiyor kerem aktürkoğlu'nun formsuzluğu saha da 1-2 kişi eksik olmamıza sebebiyet veriyor.
    5. etkili orta sıkıntısı var. topu icardi'yle buluşturamıyoruz. icardi gibi bir cevherimiz var topu onla daha çok buluşturmamız gerekiyor.
    6. atak çeşitliliğimiz yok. uzaktan şut çeken oyuncumuz yok. ara pası bırakan oyuncumuz yok. kontra atağı da etkili yapamıyoruz.
    7. kanat organizasyonlarımız kötü. kanatlarda yaratıcılık yok. yunus akgün sayesinde bu maçta sağ kanatta biraz kıpırdanma gördük. örneğin iptal olan yunus'un golünde bizlere güzel bir sekans izletmişti. kerem aktürkoğlu'nda bu özellik yok. inşallah zaha geldiğinde bu sekansları daha çok izleyeceğiz.
    8. topu dolaştırma hızımız çok düşük. özellikle ligin 1. haftasında oynanan kayserispor maçında daha çok düşüktü. avrupa'nın hiçbir takımında bir oyuncu topa 6-7 defa dokunamaz özellikle oyun kurarken. topu dürte dürte bir hal olmuştuk. kontrol pas kontrol pas yapmamız gerekiyor ve hızlı top çevirmemiz gerekiyor. molde maçında biraz paslaşma hızımızın arttığını gözlemledim. okan buruk bizim eleştirilerimizi gördü herhalde.
    9. defansif zaafiyetler. bu kadar kolay pozisyonlar molde gibi bir takıma verilmemeli. yarın bir gün uclye girdiğimizde bizi elek ederler. bunun haricinde rakibe çok kolay şut açısı ve zamanı veriyoruz. bunun önüne geçilmeli.

    genel olarak eksikler bunlar. okan hoca hatalarından ders çıkaran bir teknik direktör. bu eksikleri ne kadar çabuk kapatırsa o kadar güzel olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın