• 33726
    o gelsin bu gelmesin demeden önce yerli kuralının unutulmaması gerektiği takım.

    bir aksilik olmazsa bu sene şampiyonlar liginde yer alacağız. burada grup aşamasında 6 tane maç yapacağız. hadi şanslı bir kura çektik gruplardan çıktık diyelim. 2 maç daha yapacağız. yani kalan serüvende 8 tane daha avrupa maçımız olması muhtemel. yerli oynatma kuralı olmadığı için nispeten daha rahat karar alınacak 8 maç.

    ligimizde ise 2 maç oynandı ve kaldı 36 tane maç. burada ise kural gereği 3 türk futbolcuyu oynatma zorunluluğu var. bu da demek oluyor ki her maç yıldız dediğimiz birkaç tane ismin yedek kalması. bunların üzerine bir de anderson talisca eklemesi ve henüz yapılamayan galatasaray'ın muhtemel orta saha transferini düşününce kadroyu yapabilen beri gelsin. bu kadar çok oynayamayacak yıldız futbolcu sorun çıkarır. geçtiğimiz sezon nicolo zaniolo'nun mutsuz olduğu haberleri çıkarken bu sene bir sürü zaniolo'muz olacak. herkes bunun farkında olmalı ama ilk başta da yönetim. yıldızları getirdim gerisi hocada demek doğru bir bakış açısı değil. asıl önemli olan birbiriyle uyumlu parçaları takıma monte etmek.

    sakatlık olmazsa eğer, kesin oynayacak yabancı futbolcular: muslera, boey, nelsson (transfer), torreria, zaha, ziyech, icardi. kalan 1 forma için adaylar: angelino, orta saha transferi, tete, bakambu, talisca (muhtemelen)

    not: ligin ilk yarısını lig, avrupa derken idare ederiz ama ikinci yarısında bahsettiğim problemlerin yaşanmaması mümkün değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın