resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Aston Villa
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 2954
    bir proje transferi olarak görevini yerine getirmiştir. 5 milyon kiralama bedeli çok iyi öncelikle, onu söylemek lazım. bununla birlikte düşünürsek 22.5 şartlara bağlı bonservis de üzmez. hiçbir bonus olmadan transfer gerçekleşse bile 27.5 getirecek ki çok iyi para. yine de tabii bu ''şartlar ve bonuslar'' ne diye merak ediyorum. umarım bunlar açıklanır da biz de öğreniriz, oradan buradan duyduğumuz söylentilere kulak asmak zorunda kalmayız.

    kasımpaşa maçında kazandırdığı 3 puan ve fenerbahçe'ye yaptığı şey için çok teşekkürler. en çok da büyük karakteri için teşekkürler. yedek kalmayı sorun etmemesi, transfer süreci boyunca tamamen kulübe yardımcı bir tutum sergilemesi zaten takdire şayan fakat asıl karakter başka. bir felaketin ortasına geldi zaniolo. belki birçok topçu bu sebeple gelmekten vazgeçebilirdi. o vazgeçmedi. vazgeçmediği gibi daha ne olduğunu anlamadan etmeden koli taşımaya, deprem bölgesine yapılan yardımlara yardım etmeye geldi. muhammed emin özkan kardeşimizin anısını yaşatmak için her zaman elinden geleni yaptı.

    biz kendisinden razıyız. bundan sonra kariyeri boyunca arkasında olacak milyonlarca galatasaray taraftarı. aston villa maçlarında artık kendisi için ekran başındayız. yap şovunu premier lig'de nicolo! yolun açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın