• 33656
    renktaşıma mesaj atmıştım ama genele de yazmak anlamlı olacak:

    abdülkerim - nelsson önlerine kaan ayhan- torreira (berkan hamle ) , kerem ile üç yerli bulunuyor.
    ben emin bayram - kaan ayhan hattını lig ve kupada da deneyebileceğimizi düşünüyorum. kaan ayhan defansif önlibero da oynayabilir - torreira'yı rahatlatabilir.

    tamam son maç ölçü değildi belki ama bu ikiliden oluşan stoper hattımız güzel top yaparak, hat ve hücum presi kırdı.

    okan buruk ve teknik ekibin faydalı varyasyonları ve türevleri bulması biraz aman alacak olsa da, bu denklemde mesela ligde ;
    kupada ve ligde bazı maçlarda emin-kaan-kazımcan ile ilk 11 bile başlayabilirsin. elin çok rahatlar, kerem ve barış taze ve diri olarak hamle yapabilir ikinci yarı.

    ana sıkıntı momentum kazanmamızı ve ritmimizi yakalamamızı sağlayacak geçişlerde hep pas hatası yapılması. bu kadar pas hatası olduğunda oyun elinizden kayıyor. ama arka arkaya akarak atak yaptığınızda ise rakip nefes alamıyor, konsantrasyonu savunmaya saplanıyor.
    tüm hakimiyet bize geçiyor.

    çok renkli ve kaliteli bir kadro yapılanmasına doğru gidiyoruz renktaşlarım. değerini bilin keyfini çıkarın, son 20 yılda birkaç sezon hariç hep yahu önde adam var arkası boşta, arkada var önde yok durumundaydık.

    yamalı bahçe hortumu gibiydi futbol takımı, yamalar en kritik anlarda patlayıp "skibbe bıraktı" manşetleri attırıyordu. 2. kez uefa kupasını alabilecekken bu yüzden alamadık zaten, yamalı kadrolar sebebiyle...
App Store'dan indirin Google Play'den alın