resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 14692
    müthiş bir istikrarla formamızı giymeye devam eden ve sürekli fit kalabilen oyuncumuz. tam 12 yıldır kalemizi koruyor ve bir kere bile yaz kampına fazla kilolarıyla veya dağınık şekilde geldiğini görmedik. dağınık performansla başladığı sezonlar oldu ama bunun da form tutmakla ilgisi vardı. gece hayatı yok, düzgün bir aile hayatı yaşıyor ve müthiş profesyonel.

    türkiye kupası maçlarına koy, orda bile oynamak istiyor. 17 saatlik milli takım yolculuğundan geliyor, ertesi gün maça çıkıyor. el parmağı kırılıyor, eşine özel eldiven diktirip yine maça çıkıyor. ayak parmağı kırılıyor, 1 ay içinde sahalara dönüp tam iyileşmemiş şekilde yine oynuyor. kendini galatasaray'a adadı resmen, elbette parasını da kazandı ve kazanmalıydı. kendisinden daha az ve daha çok para kazanan iyi kaleciler bu takıma gelmeye devam edecektir ama bu profesyonellikte, bu kazanma arzusunda, bu adanmışlıkta bir kaleci bir daha görebilir miyiz gerçekten bilmiyorum.

    12 yıldır muslera var kalemizde ve hala çok güven veriyor, dile kolay. iyi ki bizimlesin kaptan. belki de bu müthiş hikayenin son sayfasını yazacağız bu yıl. emekliliği bizde de olsa başkasında da olsa; o galatasaray için, galatasaray da onun için özel olmaya devam edecektir. muslera, galatasaray'a adanmış bir kariyerdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın