• 33626
    milot transferi bizim için bir denge unsuruydu. artık milot başka takım için oynayacak. dün dündür bugünse bugün. önümüze bakıp takımın şu an neler verebileceğine bakmak lazım.
    muslera
    boey nelsson bardakçı angelinho
    torreira sergio
    tete mertens zaha
    icardi
    bir anlığına 3 türk çılgınlığını unutup şu kadro ile mücadele edeceğimizi düşünelim. kağıt üzerinde tam bir vaov takımı. ancak isim isim gitsek de, performans olarak gitsek de takım savunması direkt çığlık atıyor. gerçi tete'nin ne vereceğini bilmiyorum. belki savunması da başarılıdır. bizim bu takıma dahi torreira yanına bir torreira daha gerekir diye düşünüyorum. box to box net şekilde lazım. sergio bu oyuncuların götünü toplayabilecek bir yapıda değil.
    peki sistem değişir mi? bence değişmez. çünkü omurga aynı.
    peki fanteziden çıkalım gerçekçi kadroyu yazalım.
    muslera
    boey nelsson bardakçı angelinho
    torreira 6-8 karışımı
    tete kerem zaha
    icardi
    işte takım burada çorba oluyor. bırak defansif aksiyonu ofansif aksiyonlar bile ne olacak bilmiyoruz.
    kaldı ki üçüncü türk çıkmıyor. aslında çaresi var ancak performans olarak yeterli gelmeyecektir çoğu isim. sadece performans da değil yedek kalanın trip atacağı versiyonumuz oldu.
    her adamı godoman seçersek asker olanlar isyan eder. godomanı oturtursak askeri düşük görür ve komutana trip atar.
    futbol dünyasının net değişmeyen kuralı budur. kimse demesin okan hoca oturtur, erden bey yaptırır falan.
    yapılan transferleri doğru bulmakla birlikte hala çok eksiğimiz mevcut. takım olgusunu yaratacak net bir orta saha lazım. olmazsa lig için değil ancak avrupa için üzgünüm ki bizi incitirler.
    şimdi bu takıma neden ikinci bir 6-8 karışımı lazım? geçen sene sergio mükemmele yakın oynadı, üstüne kerem demirbay da geldi idare edemez mi?
    edemez. çünkü geçen sene milot gibi bir kanat oyuncun vardı. her alanda +1 pres gücü. şimdi yok. üstüne zaha kerem ikilisinin yarattığı defansif boşluklar olacak. tete eğer milot gibi alan kapatabilen biri değilse bizim bu hücumcularımızın arkasına tam bir kesici ciğersiz adam şart oğlu şart.
    transfer sezonu bitmeden yangın yapmaya gerek yok. yeter ki ilk 10 hafta çok puan kaybetmeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın