• 5726
    bir an önce hayal dünyasından uyanması gereken yönetim.

    en şaşalısını, en “iyisini” alalım, onu da alalım, şu fırsatı da kovalayalım derken donald trump’ın salonu gibi takım kurdular. çok lüks ama bir şeye benzemiyor.

    okan buruk geçen seneki oyun düzenini sürdüreceğiz demişti. bir kere onu geçelim, olmaz o iş. kerem’in en verimli olduğu yere zaha aldılar. şimdi kerem’e yer arayıp duracaksın. muhtemelen sağ kanatta oynayacak. merkezde mümkün değil. 4-4-2 de çok zor. 4-3-3 günleri bizi bekler.

    “rashica’yı almadık çünkü tete var!”

    tete de yedek kalacak, emin olabilirsiniz. çünkü zaha + 3 yerli çıkmazı var.

    bu takımın 10 numarası kim? belli değil? olacak mı, olması isteniyor mu? o da belli değil. 8 numara ortada yok. nelsson satılacağı neredeyse kesin gibi 15 ağustos oldu ne giden var ne gelen.

    insan içine kurt düşünce önünü alamıyor. daha kötüsünü söyliyeyim. haluk yürekli torriera için 18 milyon reddedildi dedi. arabistan mı? olsa söylerdi. lazio mu? o para olsa şimdiyi beklemezlerdi. benim korkum premier league… aslında hazır olan mide rahatsızlığı yüzünden ljubljana maçında oynamayan adam kayseri maçında niye süre almıyor? niye ilk çıktığı maçta gs kariyerinin ilk kırmızısını yiyor?

    neyse, talihsizlikler üst üste gelmiş olsun. öyle diyelim öyle olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın