• 644
    kesinlikle bir plan dahilinde olmadan devam eden donem. herkes sampiyon oldugumuz ertesi gunu takiminin basta icardi dahil korunmasi gerektigini ustune boey ve nellson’un kalmasi durumda mertens ve oliveira yerine kaliteli 8-10 numara bir de solbek alinmasi gerektiginde hem fikirdi. bugun itibari ile 2.sampiyonlar ligi turu ve bir superlig maci geride kaldi. ve onumuzde oynacagimiz molde maci var. bu maci kazanmamiz durumda yaklasik 35 milyon euro para kazanacagiz. peki bu macta orta sahada kim oynayacak mesela? neye gore bir plan yapildi da bu maca hala berkan nasil ilk adam olarak yaziliyor? takimin elinde zaniola ve muhtemel gelmesi gereken rashica varken neden ikisi de kaybedilip yerine tete alindi? hadi zaniolo’yu sattin cunku sag kanat dolu, neden rashica’yi almadin? bir parades ve fred sevdasina tutulduk 1.5 ay ve ikisi de su anda baska takimlara transfer oldu. neden en gerekli orta saha bolgesine ilk transfer yapilamasi gerekirken bu kadar kanatlara yuklendik. ustelik zaha ne kadar dunya yildizi olsa da kerem mi kesilecek takimda veya isleyen o kanadi bozup yerli kurali varken kereme yer mi arayacagiz?
    mesela halil dervisoglu neden alindi? ustune bakambu serbestken almayip neden bonservis odedik? elimizde calisan bulasik makinesi ve bozuk camasir makinesi varken biz gittik ustune 2 bulasik makinesi daha aldik ama camasirlari elimizde yikiyoruz.
    ıcardi transferi disinda bence butun takim kimyasi alt ust olmus durumda. simdi yine eylulu bekliyoruz herhalde orta saha icin ama molde bizim bu seneki en onemli macimiz ve yine kisir bir orta saha ile maca cikacagiz umarim bir sikinti yasamayiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın