resim
Milot Rashica
Takım:Beşiktaş
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.78
Uyruk:Kosova
  • 2091
    kaybı bir gedson fernandes kaybı değildir. gedson tarzı bir futbolcuyu hala arıyoruz ve adam ciddi ciddi çok iyi orta saha.

    rashica da kadromuzda bulunsa işlevsel oyun tarzıyla işimize yarardı muhakkak ama kerem zaha barış yunus tete olmak üzere çeşit çeşit 5 kanadın olduğu yerde inanılmaz bir kayıp değil an itibariyle.

    zaha ve tete’nin maaş dengesini bozması yerine rashica artı belki bir biraz daha spektüler kanat oyuncusu alınsa genç ve maliyeti yüksek olmayan şekilde daha içimize siner bişey olurdu doğru. yine de kadrolara bakıp “ah be şu rashica sağımızda olacaktı ki” gibi gedson’u izlerken hissettiğimiz duyguya kesinlikle kapılmayacağız bence. kerem sağda zaha solda olduğu takdirde ne rashica’yı kıskanırız ne cengiz’i ne bilmem kimi.

    kaldı ki beşiktaş’ın ihtiyacı yaratıcı hücum oyuncusuydu. rashica bu ihtiyacı karşılamayacağı gibi en tehlikeli ayakları ghezzal’ı tam gömmüş oldu. sol tarafa geçse rebic transferini boşa çıkardı.

    iyi niyetli, güzel bir çocuktu. futbolu da az çok biliyor. kendisi için hayırlı olsun. uzun vaadede kendisinin kaybettiğini anlayacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın