• 721
    galatasaray hatayı kabul etmez, başarısızlığı kabullenmez, kim olursa olsun üstünü çizer...

    çoğunluğu bu güzel, olması gereken, bizi biz yapan argümanı biraz yanlış anlıyor ya da bu mottoyu hava atmak için kullanıyor.

    yangın yapmak için önce hazırlıklara bakılabilir. transfer sezonu henüz bitmemiş iken orta sahaya biri gelmedi diye şu aşamada biraz endişe duyulması gayet normal. hatta baskı da yapılmalı ama dediğim gibi böyle yönetim mi olur demek için çok erken.

    ikincisi gidişata bakılabilir. ligin 10. haftası gelmiş ve biz hepsini kazanmış olsak bile tatmin edici bir futbol oynamıyorsak yine eleştiri normaldir. çünkü bugün kazanmış olsan da o futbolla ileri gidemeyeceğin bellidir. 2023-2024 sezonu için bu husus da çok erken.

    yangın yapan taraftarın ortası yoktur; ya futboldan hiç anlamaz ya da çok iyi anlar. tek ortak noktaları ise takımlarına olan sevgileridir.

    yeter ki nankörlük boyutuna varılmasın. önüne geleni eze eze yenen takım 1 maç normal oynadı diye o gitsin bu istifa etsin denilmesin. rüyamızda görsek inanamayacağımız icardi, mertens, zaha gibi a klas adamları şak diye getiren adama bir gecede elli laf edilmesin.

    kısacası yangın için ateşe ve de zamana ihtiyaç var... şu an için yanacak odun bile yok, ne ateşi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın