• 33610
    sürekli olarak o gelsin, bu gelsin, bunu neden almadınız diye yangın yapmadan önce takım mühendisliğini ve mevcut kuralları hatırlamamız gerekiyor.
    bir takım sezona başlarken her mevkide en az 2 en fazla 3 oyuncu olarak planlama yapar. hem şampiyonlar ligi kadro statüsü için hemde ligde ki sınırlama için bu mecburidir.bakalım bizim nasıl planlamamız var.
    kale: muslera,günay
    sağ bek: boey, dubois
    stoper:abdülkerim,nelsson,kaan,emin
    sol bek:angelino,kazımcan
    orta saha:torreira,oliveira,berkan,kerem
    sağ kanat:tete,barış
    forvet arkası:mertens,halil
    sol kanat:zaha,kerem
    forvet:icardi,bakambu
    düşünülen takviyeler: 1 orta saha, 1 on numara,1 defans
    25 kişilik kadro doldu bu durumda şampiyonlar ligi için.ki en az 3 yıl bu takımda oynamış 15-21 yaşında oyuncu lazım birde.
    muhtemelen yunus, midtsjö,morutan takımdan ayrılacak. belki kadro kriteri açısından yunusu tutmak zorunda kalabiliriz.
    birde işin lig boyutu var. 14 yabancı kaydedebiliyoruz. sayalım. muslera,boey,dubois,nelsson,angelino,torreira,oliveira,tete, mertens,zaha,icardi,bakambu.
    12 yabancı var. ee bir orta saha birde on numara pozisyonuna yabancı bakıyoruz. etti 14. basında ismi geçen ramos var birde. gelirse eğer dubois veya nelsson dan birini göndermek zorunda kalıcaz. bu seferde sağ bekin yedeği kaan olmaz diye eleştiriler çıkacak. bence doğruda.
    bana kalırsa rashica alınması gerekirdi ama tete geldikten sonra onu almak hem ekonomik olarak lüks hemde kurallar gereği gereksiz kalıyor.
    bu sene ile ilgili tek korkum hücum gücümüzü arttırken defansif gücümüzü kaybetmemiz. geçen sene sadece 27 gol yiyen takım sayesinde şampiyon olduk. umarım korktuğum başıma gelmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın