• 33602
    beni de endişelendiren takım. takımın hazır olmaması falan umrumda değil. okan hocama ve erden timur'a güveniyor ve sonsuz destekliyorum.

    ancak bu kadro benim içime sinmedi. ben topun değerini bilen takımların hastasıyım. böyle bir takım olmak için de buna uygun oyuncular gerekiyor. üçüncü bölgede şovmen, göze hoş gelen ama çok top kaptıran oyuncuları sevmiyorum.

    takıma uyum sağlamış kiralık bir oyuncumuz vardı dediğim tanıma uyan; rahisca. biz almamayı tercih ettik, onun yerine dar alanda daha yaratıcı bir oyuncuyu tercih ettik.

    bence net yanlış yaptık. sık top kaptırırsan fazla koşman gerekir. sık kontratak yersin, daha fazla gol yersin, daha fazla kart görürsün, daha fazla sakatlanırsın. bir sürü dezavantajı var avantajının yanında.

    zaha, kerem, tete, sergio, icardi hücum hattı kuvvetli bir hücum hattı evet ama hücumda top tutmakta çok sıkıntı çekecek bir hucum hattı aynı zamanda.

    ne olurdu daha dengeli bir takım kursaydık?

    rahisca ve bir de sol taraf için kopyasını bulsaydık? bıraksaydık fener şovmen hucumculari toplasaydı..

    barış, yunus, kerem, zaha, tete hepsini rahisca + rahisca'ya değişmem şahsen.

    yapacağımız 3 şey vardı icardi transferinden sonra ancak yapmadık; rahisca + dinamik ve yaratıcı 10 numara + dinamik ve pasör 8 numara. çalım falan acayip boş işler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın