• 5721
    zaniolo’yu satmaları tadımı kaçırmıştı, ama zaten rashica alacaklar diye kendimi teselli ediyordum. zaniolo’yu satıp, üstüne bi de 5 milyon euro gibi komik bi rakama, hem de beşiktaş’a rashica’yı kaptırmaları benim gözümde çok ağır eksi yazar.

    bi de üstüne gidip ziyech falan alırlarsa oraya tüy dikerler iyice. neler yapabileceğini göstermiş, uyum sağlamış zaniolo ve rashica ikilisinin yerine, ne vereceğini bilmediğimiz tete ve bir maç var 10 maç yok barış alper yılmaz kanatlarına kaldık.

    bi de üstüne, hayvan gibi acı veren gedson hikayesinin aynısını yaşattınız bize. ayıp kere ayıp.

    ıcardi transferi için tebrik ederim. şu takım ligi bitirdiğinde, icardi, rashica, iyi bir orta saha ve bi sol bek çekin herkes fit olur durumundaydı.

    transfer çalımı hikayesine giricez diye kaos üstüne kaos yaşıyoruz. kanatlara ilk almamız gereken adamı almayıp yığınla adam alıyoruz. orta saha transferi ortada yok. kendilerine gelmelerini ve kadro mühendisliği yapmalarını rica ediyorum.

    taraftar sizi fenerbahçe’ye, beşiktaş’a attığınız çalımlar dolayısıyla sevmez. burası öyle bir kulüp değil. taraftar sizi doğru kadro kurunca, başarılı olunca sever.
App Store'dan indirin Google Play'den alın