• 33591
    ligin en kaliteli takımıdır. bir futbolcu rakibimize gitti diye öldük bittik çekiliyor, harika işler yapan yönetimin istifası isteniyor, rekorla şampiyon olan hocaya ne laflar ediliyor.

    rakibimize giden ne ilk futbolcu, ne de son olacak rashica. kadromuza katsak verimli olabilirdi ancak yangın çıkartılacak bir isim değil. önemli olan organizasyondur. rashica'yı kaptırmadık bu arada, mali gücümüz ortada, bitirmek istesek haziran ayında bitirirdik bu transferi. son dönemde kendisinden vazgeçildiyse farklı bir plan vardır.

    sizlere tavsiyem, bu kadar harika işler yapan insanları hatalı olduğunu düşündüğünüz ilk kararda çöpe atmayın. 22-23 sezonunun başını hatırlayın, yönetimin seçildiği günü hatırlayın. icardi gündeme geldiğinde bile neler yazılmıştı. bekleyin, izleyin, sonucu görün, hata yapıldıysa eleştirinizi yapın. transfer döneminin bitmesine bir ay gibi bir süre var. 2 tane taş gibi orta saha ve tüm zamanların en iyi stoperi olan ramos gündemimizde. bunların üstüne fırsat transferleri de kovalanacaktır.

    bu takımın ligi süpürerek şampiyon olacağına eminim. kura şansının yardımıyla da avrupa kupalarında güzel şeyler vaat ediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın