• 5719
    hangi başlığa yazacağımı bilemedim, ekstra başlık açmaktansa hazır başlık açılmışken buraya yazayım bari. benim derdim milot rashica başlığında gizli. 'almayalım', 'o kanatta eksiğimiz yok', 'önceliğimiz değil' vs. yazıları var birkaç gündür. taraftar fikrini sunabilir, katılmasam da saygı duyarım. fakat biraz da oyuncu tarafından konuyu ele almak lazım.

    erden timur bir konuşmasında 'önce oyuncuyu ikna ediyoruz kulübüne baskı yapsın diye.' söyledi. muhtemelen rashica ile de konuştu. rashica dünden razı zaten, 'hatta alacağından vazgeçmeye hazır' haberleri var. neden? bize gelmek için. kısaca deli taklidi yapıyor.

    deli taklidi denilince 2 oyuncu daha aklıma geliyor. onyekuru ve gedson.

    onyekuru bize gelmek için monaco'ya gitmek istemedi. zorla transfer oldu. orda deli taklidi yaptı bir şekilde bize geldi. ileriki süreçte bir hatası yüzünden adamı yüzüstü bıraktık. adam bizi beklerken 4 m euro verip te almadık yunanistan'a gitti, daha sonra demirspor'a kadar düştü. kariyerini çöp ettik. şimdi arabistan'da, umarım başarılı olur.

    gedson da aynı şekilde. benfica antremanlarında yaptığı deli taklidi konusunda hocasının açıklamaları var. transferin son gününe kadar bizi bekledi. onu da almadık. benfica'da oynarken bir anda rize'ye kadar düştü. şimdi beşiktaş'ta ve iyi oynuyor. umarım daha iyi yerlere gelir.

    şimde de rashica... 'florya'nın suyu' diye övünüyoruz da adamlar bizim için yanıp tutuşurken bu şekilde oyuncuları yüzüstü bırakmak içinize siniyorsa problem yok.

    entry sağlam ofsayt alacak ama içim içimi yerken bunları söylemezsem olmazdı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın