• 14
    fikirleri hem ifade ediş biçiminden, hem de taraftarlık olgusundan kaynaklanan durum. hepimiz fevri çıkışlar yapabiliyoruz anlık gazla.

    okan buruk başlığında açık açık istifa et yazamayıp roberto mancini başlığında bir yerlere söz verme hocam kıvraklığındaki entrylere ise bir zahmet tahammül etmeyelim. geçen sene asist kralı olmuş adama çöp diyen entrylere de öyle. zira bunlar ya husumetle ya da öfkeyle yazılmış entryler. makul düşünceden uzak entry tipleri. ligin ilk maçında berabere kaldık diye geçen sezonun tüm oyuncuları çöp damgası yiyorsa, burada bir arıza vardır. hatalar vardır düzeltilir, takım hakkında makul dille yorum yapılabilir. ancak başlıklar altında asıp kesmek fikirse eğer, buna tahammül etmemek de normal.

    ben bu sözlükte makul dille yazılmış eleştiri metinlerinin tahammülsüzlüğe kurban gittiğine nadir şahitlik etmişimdir. ofsayt listelerine girerler, bu kadar. çok ince ve ustalıkla bezenmiş tartışmalar da süregeldi bu sözlükte, onları okumak zaten bir keyif. ancak lego oynar gibi onu sök bunu tak kabilinden transfer yorumları, yönetim transfer beceremiyor gibi mesnetsiz yorumlara en azından ben tahammülsüzüm. çünkü işin iç yüzünü bilmiyorsunuz. oyuncularla beraber değilsiniz, sosyal medyada gördükleriniz kadar yani olanlar. haliyle bütüne hakim olmadan ahkam kesmeler bana çok garip geliyor.

    gördüğümüz tek yer var, o da sahada oynanan futbol. onun hakkında da sakinlikle yazdığımız sürece, tahammülsüzlük diye bir durum oluşmaz kanaatindeyim.

    kerem’e kibar yolla ayağını s*k*yim yazınca çok liberal bir düşünce yapısı sunmuş olmuyorsunuz. politik yolla küfür etmiş oluyorsunuz. bu tarz entryler sadece öfke yaratıyor. buna tahammül edilmez. bir süre sonra görmezden gelinirsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın