resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Atalanta
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 2692
    hiçbir zaman çok beğenemediğim oyuncu.

    daha önce de yazmışımdır, dar alanda çok sıkıntılı bir arkadaş. çabuk değil, sıkıntısı bu. hızlı ama çabuk değil. ekseriyetle kapanan takımlara karşı oynuyoruz, maalesef direkt 11 düşünülmesi hem ona hem bize zarar olacak. avrupa'da coşacağını düşünüyorum ama ortalama 10 maç oynayacağız zaten avrupa'da, elemeleri saymazsak. bir de derbiler vs. var rakibin daha açık oynadığı. adamı sırf bu maçlar için mi kadroda tutacağız?

    benim de isteğim bu arada avrupa'da parlatıp satmaktı, çünkü adamın oyun stili tam avrupa'da coşmalık. yukarıda biraz yerdim ama artı yönleri de çok; hızlı, güçlü, fizikli, yetenek var. italyan pasaportu da cabası. hakikaten bu özellikler tek başına 50 mn etmesi lazım da adamın oynadığı lig, lig değil. bir de kafasındaki problemler hep bir soru işareti olacak transfer olacağı takımlarda. ekstradan uzun sakatlık geçmişi de var tabii.

    bir de oyuncu açısından bakarsak; adamın bölgesine gidip yeni adam alıyorsun. yine aynı bölgede başka adam peşinde koşuyorsun * halihazırda yedeğin de bol o bölgede. eee bu adam demeyecek mi ben nerede oynayacağım diye? kızıyoruz falan ama ben teknik ekibin bile adama ilk 11 garantisi verebileceğini düşünmüyorum şu kadro yapısında. adam da burada yedek bekleyeceğime giderim premier lig'de beklerim der en kötü. oynayabilirse de oynar.

    mali konu ise biraz artı olabilir. şu an cebe çok para girse, 30 mn euro gibi, en basitinden rashica'nın maliyetini de yükseltir kulübü. paranın sonradan gelmesi bir artı olabilir. tabii kasada ne kadar paranın kaldığı da önemli çünkü bir de 8 numara transferi yapılmalı.

    fenerbahçe'nin satışları ile karşılaştırılıyor sanırım ama bana göre anormal olan onlarınki. bir iş var o işlerde ama çıkar kokusu zaten yakında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın