resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Atalanta
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 2691
    çoğu yerde anlaşmanın galatasaray'ın istediği şartlara göre bittiğine dair haberler var. satın alma opsiyonunun zorunlu olduğunu ve fiyatın da bizi tatmin edeceğini düşünüyorum. in erden we trust.

    zaniolo'yu bir sezon şöyle arkama yaslanıp, tadını ala ala izlemek isterdim ancak mental yapısı nedeniyle de yedek bırakılamayacak bir futbolcuydu. yani herhangi bir performans düşüklüğü yaşadığında takım için sıkıntı yaratmaz diyebileceğim bir oyuncu değil. saha içerisinde sinirlenirse, damarına basılırsa yersiz kırmızı kart görme potansiyeline de sahip. dahası şuan 24 yaşında ve önümüzdeki 2 sene içerisinde de şuan sahip olduğu mental problemleri çözemezse maalesef bizim ve dünyanın yeteneklerine bakarak hayal ettiği potansiyel zirve noktasına hiç ulaşamayabilir. ben ulaşamamasını daha muhtemel görüyorum ancak yine de denemeye değerdi diye düşünmüştüm çünkü son maçta ağzımıza bir parmak bal çalmıştı.

    her şeye rağmen galatasaray adına sezon planlaması açısından kendisinin satışının çok daha mantıklı bir karar olduğunu düşünüyorum. yolu bahtı açık olsun. umarım öngörülerimi haksız çıkarıp en iyi takımlara gider. beklenen eşiğe ulaşamazsa yolumuzun tekrar kesişeceğini düşünüyorum. bekleyip göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın