resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Atalanta
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 2631
    transfer süreci berbat yönetilen futbolcu. taraftarın hatırı sayılı kısmı kendisine uygun teklif geldiğinde satılması gerektiğini zaten kabul etmiş ancak kulübün profesyonelleri o kadar berbat yönetiyor ki süreci adamın değeri düşüyor.

    önce kasık ağrıları var, mr çekilecek dediler ses seda çıkmadı. oyuncu tamamen galatasaray'ın dediğini yapacak, kalmaya sıcak dediler kendisini kadroya bile almıyoruz. bu adam bizim maddi olarak en değerli futbolcumuz değil mi? detaylı bir açıklamayı bile çok görüyorlar nedense. en son gene sakatlık diyorlardı adam antrenmanlara çıkıyor.

    okan hoca'da en son sakatlık geçirdi bir çok teklif var ben bunlarla ilgili değilim işime bakıyorum diyor. hocam zaniolo bizim en önemli futbolcularımızdan birisi kalmasını isterim de bitir gözünü seveyim. teknik heyet ve yönetim zaniolo üzerine planlar kurmamış hiçbir zaman. ancak bu süreç bu kadar da kötü yönetilemez. bizim transfer ettiğimiz adam bir gün önceden maça çıkıyor biz en değerli futbolcumuzu kadroya bile almıyoruz.

    işin sonunda monchi gibi çakallar iki görüşme yapıyor, yemek yiyor ayartıyor futbolcuyu. eğer yok pahasına satılacaksa kalsın kulüpte bu kadar basit.
App Store'dan indirin Google Play'den alın