• 2773
    ben kendisini beğeniyorum. burada her düşüncesine karşı korkunç bir muhalefet var. söylediklerinin bir kısmını başka biri söylese takdir görecekken sırf kendisinden çıktığı için ciddi linçlenen fikirleri olduğuna yemin edebilirim ama ispat edemem.

    galatasaray'ın set oyunu kurmadaki eksiği 100 km öteden görülürken aslında uğur da bunları söyledi. tete yerine daha oyun kurucu biri olsaydı dedi, ki açıklamaları da gayet tatmin ediciydi. dün de vole'de bu takımın ortasahası 5 haziran sabahında transfer istiyordu bugün de istiyor, göz göre göre risk alındı transfer uzatıldı ve bugünkü puan kaybı geldi dedi. yine çok doğru söyledi. bazen koskoca sezonlar 1 puan hatta 1 gol ile kaybediliyor. belki de dün ortasahamızın yetersizliği yüzünden kaybettiğimiz puan bizi şampiyonluktan edecek. mayıs ayındaki kritik bir maçı da kazansan, sene başındaki genelde kaza olarak adlandırılıp çok da önemsenmeyen bir lig maçını da kazansan sana 3 puan veriyorlar. dün kaybedilen 2 puanın telafisi için kimbilir nerelerde ne mücadeleler vermemiz gerekecek. uğur da bana kalırsa elestirilerinde çok haklıydı. bonservissiz teteyi almak da kağıt üzerinde mantıklı savlarla açıklanabilir lafım yok; ancak adamın dediklerinin de çok dalga geçilecek bir tarafı yok.

    bu sene takımın 2011-2012 ile 2012-2013 arasındaki değişimi yaşıyor. o zaman da dengeli ve mücadeleci takım yerine fırsat transferi olacak yıldızlar makul şartlarda getirilmişti. ama o adamlsrla oynamaya çalışmak oyun kalitemizi arttırmamış aksine takımı geriye itmişti. sonraki sezon başında da zaten o takımın idaresi sorun oldu ve önce fatih hoca sonra da şampiyonluk elimizden kaydı.

    bu seneki dönüşüm de bana o zamanı hatırlatıyor. uğur da bu durums dikkat çekiyor aslında ve çok da haksız değil. burada garip bir şekilde kin duyularak sanki uğur cüzzamlıymış gibi davranılmasını anlamıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın